AYDIN / NAZİLLİ - Ovacık Ortaokulu

Müzik Dinletisi

23/12/2023 tarihinde okulumuz Müzik Öğretmeni Hatice AÇIKGÖZ'ün öncülüğünde, Adnan Menderes Üniversitesi Konservatuar öğrencileri işbirliği içinde Nazilli Kültür Merkezinin de katkılarıyla Müzik Dinletimiz yapılmıştır.

23/12/2023 tarihinde okulumuz Müzik Öğretmeni Hatice AÇIKGÖZ'ün öncülüğünde, Adnan Menderes Üniversitesi Konservatuar öğrencileri ile işbirliği içinde, Nazilli Kültür Merkezinin de katkılarıyla Müzik Dinletimiz yapılmıştır.  Farklı müzik aletlerindeki yeteneklerini sergileyen öğrencilerimiz, izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır.  Bu değerli etkinliğe katkılarından dolayı Nazilli Kültür Merkezi Müdürlüğü'ne ve Müzik Öğretmenimiz Hatice AÇIKGÖZ'e teşekkürlerimizi sunarız.

Yayın: 02.02.2023 - Güncelleme: 09.03.2023 13:49 - Görüntülenme: 167